Roiskeet » Uimahallivuorojen päättyminen väliaikaisesti

Hei, Oxy Dive Clubin hallitus on tehnyt päätöksen hallivuorojen väliaikaisesta lopettamisesta tämän kevätkauden päätyttyä. Hallivuorot loppuvat, kun uimahallin kesäaikataulut astuvat voimaan. Siihen asti hallivuorot ovat kaikkien rannekkeiden omistavien käytettävissä.

Oxy Dive Club tulee tästä eteenpäin hankkimaan hallivuoroja aina satunnaisesti eri paikoista ja eri aikoina aina kysynnän mukaan.
Uimahallin käyttöaste on ollut jo pitkään todella hiljaista. Uimahallivuorojen laskutus perustuu rannekkeiden määrään seurassa. Käyttöasteen hiljeneminen tarkoittaa sitä, että jokainen hallivuoro on seuralle turhaa rahanmenetystä. Vaikka vuorolla silloin tällöin kävisi muutama sukeltaja, se ei kata millään sitä kustannusta mikä hallivuorosta koostuu.
Nämä asiat vaikuttivat hallituksen päätökseen irtisanoa uimahallivuorot kevätkauden loputtua.
Sukeltajille on tarjolla vuoroja lähes kaikista Tampereen lähialueen uimahalleista ja vuoroja on saatavilla muihinkin aikoihin kun vain viikonloppuaamuisin. Uimahallivuorojen järjestämisestä tullaan keskustelemaan lisää vuosikokouksen yhteydessä.

Tämä järjestely ei ole lopullinen ratkaisu. Uimahallivuorojen kysyntä, hinnoittelun perusteet ja/tai muut asiat vaikuttavat hallivuorojen uudelleen käynnistämiseen Kalevan uimahallissa.

Kun tiedämme tarkan päivämäärän, milloin vuorot loppuvat, ilmoitamme siitä kaikille jäsenille.

Terveisin,

Toni Koivuniemi
Puheenjohtaja
Oxy Dive Club ry

3.3.2022, Koivuniemi, Toni