Roiskeet » HALLIVUOROT SYKSY 2021

TÄRKEÄÄ! Seuran on oltava tietoinen henkilöistä, jotka vuoroilla kulloinkin on, jotta mahdollisen tartunnan sattuessa voidaan hallissa olijat kartoittaa!

Sisäänmeno vuoroille tapahtuu mahdollisuuksien mukaan keskitetysti, seura kerrallaan turvaväleistä huolehtien. Kokoontuminen hallin ulkopuolella. Joustavuutta sisäänmenossa tarvitaan nyt kaikilta! Maskipakko (vahva suositus) julkisissa tiloissa,(aula, pukutilat)

Myös pukutiloissa on jokaisen huolehdittava turvavälien toteutumisesta, joten jätetään jo varattuna olevien kaappien väliin selkeästi tilaa. Huomioida pitää myös hallissa vkl aamuisin olevat vauvauimarit.

Jokaisella vuorolla on kuittaaja joka vastaa paikalla olleista ja hänen ohjeistusta on seurattava ehdottomasti! Seurat hoitavat valvontaa yhteistyössä.

Korostetaan kävijöiden kuittausvelvollisuutta jokaisella harjoituskerralla (norm. aukiolojen ulkopuolisilla vuoroilla). Mikäli vuoroa ei kuitata tai ilmenee muita ohjeistusten laiminlyöntejä on valvojalla oikeus evätä vuoron käyttö.
Otetaan tämä syksy tosissaan niin päästään kaikki nauttimaan uimahallin käytöstä.

3.9.2021, Vainikka, Erika