Vesipeukkula

Tietoa vesipeukkulasta

Perheen aloitteleville vesipedoille suunnattu Vesipeukkula, jossa lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan uintia, vesileikkejä ja - pelejä. Vesipeukkulasta lapset ja nuoret saavat myös hyvät lähtökohdat sukellusharrastuksen aloittamiseen.

Vesipeukkula sisältää Vesirallin 7-9- vuotiaille ja Tekniikkarallin 10-12 -vuotiaille. Tapahtumat järjestetään pääsääntöisesti Kalevan uimahallissa, mutta kesäisin myös uimarannoilla.

Vesi on elementti joka sopii kaikille!

Vesiralli
Kurssin kesto: 15x 45 min.
Kurssimateriaali osallistujalle: Lapsille tarkoitettuun Vesiralli-materiaaliin kuuluu Vesirallivihko, todistus ja 4 erilaista pinssiä. Pinssit suoritetaan seuraavassa järjestyksessä: sammakko, kala, norppa ja delfiini.

Tekniikkaralli
Kurssin kesto 15x 60 min.
Kurssimateriaali osallistujalle: Nuorille tarkoitettuun Tekniikkaralli-materiaaliin kuuluu Tekniikkarallivihko ja todistus ja mahdollisesti mitali. Kurssin tavoitteena on suorittaa 100 metrin sekauinti: startti, uintilajit ja käännökset kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Vihkosta uimari, valmentaja sekä kotiväki näkevät mitkä ovat välitavoitteet ja mitä pitäisi oppia. Tavoitteiden täytyttyä voi suorittaa 100 metrin sekauintimitalin.

Esitietolomake (PDF)
Vesipeukkulan tapahtumat »