Tekniikkasukellus

Darkside

Tekniikkasukellus on yleistermi, jota käytetään kun sukellukseen liittyvät joko dekompressio, seoskaasujen käyttö ja/tai estynyt suoranousu.

Tekniikkasukellusjäsenellä on oltava tekniikkasukellusluokitus joltain tunnetulta järjestöltä, esim. PADI, IANTD, TDI tai NAUI, sekä riittävästi kokemusta sukeltamisen parissa. Seuran tekniikkasukeltajajäsenet ovat hyvin aktiivisia ja sukeltavat yhdessä tiiviisti. Tähän porukkaan olet aina tervetullut.

Kaikessa laitesukeltamisessa ja tekniikkasukeltamisessa tärkeintä ovat harjoittelu sekä tehokas paritoiminta. Nämä asiat ovat aina etusijalla seuran sukellustapahtumissa.

Tekniikkasukeltajan jäsenmaksuun sisältyy laitesukeltajan etujen lisäksi seoskaasutäytöt (helium, happi) omakustannushintaan sekä osallistumisoikeus kaikkiin seuran tekniikkasukellustapahtumiin luokituksen mukaisesti.

Liity jäseneksi

Jäsenedut

Liittymismaksu 150 euroa (kalustomaksu kertamaksuna)
Vuosittainen jäsenmaksu 65 euroa.

Tekniikkasukeltajan jäsenedut laitesukeltajaetujen lisäksi:

  • Nitrox- ja happitäytöt (luokituksen mukaan, omakustannehinta)
  • Helium- täytöt (luokituksen mukaan, omakustannehinta)
  • Seuran tekniikkasukellusvälineiden käyttöoikeus
  • Kaasuntäyttöaseman käyttöoikeus (luokitetut blenderit)
  • Tekniikkasukellustapahtumat ja retket

Tekniikkasukeltajan (tec) jäsenyys edellyttää vähintään alinta mahdollista tekniikkasukellustasoista sukelluskoulutusta joltain tunnetulta järjestöltä (esim. PADI, CMAS, NAUI, IANTD, TDI, IART)